parros.blogg.se

Ska man vara fin får man lida pin!

Publicerad 2014-05-28 23:45:00 i Allmänt,



Nu i kväll har jag fixat mina mycket ömma stackars små fötter som jag ska klämma i ett par klackar skor på lördag.

Jag går aaaldrig med klack, å nu har jag övat här hemma.....en blåsa och onda trampdynor, tur att det är två dagar kvar så mina fötter hinner "sova ut"

Bröllopsyra

Publicerad 2014-05-28 07:39:59 i Allmänt,

Å herrejösses det är nära nuuu!
Tre dagar kvar och på Fredag kl 12 hämtar vi nyckeln till lokalen sen ska den genomgå en förvandling till en magiskt cocktail liknande plats. Där ska vi ska skratta gråta äta gott, dricka underbart goda drinkar, lyssna på ljuv musik från vårt alldeles egna liveband ,se hav, båtar, grönska, mingla med härliga vänner på vår magiska plats där vi lovar varandra evig kärlek.......
JA... typ sådär vill vi ha det :-)
Det kommer kläs i svart/rosa/vitt/silver och såklart "diamant"

Marilyn Monroe - "Diamonds are a Girl`s Best Friend"


På en bänk i stan...

Publicerad 2014-05-21 10:24:00 i Allmänt,

Tänk så avkopplande det kan vara att bara våga sätta sig på en bänk i stan med vita byxor. Tittade jag innan om det fanns skit där? ja det tror jag. Otto somnade precis i vagnen och det ser skönt ut fast jag har det jäkligt skönt på min bänk också. Några svanar flög just ovanför mitt huvud och jag tänkte O no! fast det kom ingen bajs uppe ifrån. Solen är skön och alla lastbilar börjar köra in till stan med sina leveranser. Idag är en bra dag, idag ska vi titta på hus besöka lokalen och se vart stå borden ska vara och Lisa har lådor som vi ska placera på buffé bordet jag ska se så dom svarta dukarna räcker och mitt träd! ! jag måste hitta mitt träd! hmmm mm det tänker jag på sen. Det var en mycket trevlig vigselförrättare som vi träffade igår. Jag kommer gråta floder när vi gifter oss! herrejösses... men åååå vad jag längtar.


Bröllops feber?

Publicerad 2014-05-08 06:45:34 i Allmänt,

Trodde mest att det var ett påhittat och en myt om att man tappar minnet snurrar iväg, hittar sig själv där man inte skulle vara utan man märker att man har gått fel väg. Går in på Coop, vad skulle jag göra här? Är inte säker på saker längre, min värsta fiende heter beslutsångest och är heeemsk! 23 dagar kvar. 23 dagar kvar!!, men klänningen är klar och tärnorna är så finafinafiiina såå <3 och jag är så otroligt glad och tacksam att jag har mina vänner som har KOLL och håller reda på MIG! för just nu så känner jag mig som en boll, flänger lite dit och sen drar jag dit och inte fasiken hamnar jag i mål en enda gång för där är målvakten beslutsångest! Så utan dom.....OMG

Ölands skönhet

Publicerad 2014-05-03 10:46:55 i Allmänt,

nu sitter jag på trappen efter en promenad med svägerskan i skogen å ungar å kaffe i solen å fågelkvitter å känner lugnet å bara är.


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela