parros.blogg.se

bitterheten är här!

Publicerad 2013-11-22 10:26:51 i Allmänt,

Fredag - söndag,  åker till Öland. - får reda på fall av mer vattkoppor på dagis.
 
Måndag, polisen kl 13.10 fixa pass och id till mig, Wille simskolan kl 14:30, Niklas åker till Sthlm och åter på tisdag kväll. (han har lyckats flytta sin tid i sthlm för att kunna vara hemma på onsdag morgon för att fira Wille.)
på kvällen ska jag med två barn tömma vardagsrummet och sovrummet, (byte av fönster)
 
Tisdag, 7:00 Mörebygg kommer och byter våra fönster i vardagsrummet och vårt sovrum.
 
Onsdag, William fyller år. ska då firas med öppna fönster och bygg gubbar som springer här från kl 7 på morgonen.
 
Torsdag, kommer antagligen få vår nya bil :-D
 
Fredag, Fixa inför barnkalaset
 
Lördag, Kalas för William. (brandstationen är bokad)
 
Blir vi sjuka i vattkoppor denna vecka.......
 
 
 

Yeeee!!

Publicerad 2013-11-20 05:30:03 i Allmänt,

William kommer in. Otto vaknar.
Jaha då kör vi denna natten, tänkte jag. Börjar leta efter Ottos napp i sängen men ser lite dåligt så jag tänder mobilen och får se vad klockan är. Halv 5!!!!!! Dom har alltså sovit hela natten utan att vakna eller böka och vi har fått timmar av sömn!
Ger Otto ersättning och nu sover alla och jag njuuuuter av mitt kaffe i tystheten. Ni kanske tycker att jag skulle somnat om, men detta är guld värt att få dricka kaffet varmt och vakna till lite sådär i lagom takt och jag kunde inte somna om :-) utvecklingsfaser behöver inte bara vara dåligt. Det är ju bra oxå, det glömmer man!

Sängen är Viktig!

Publicerad 2013-11-15 10:10:00 i Allmänt,

Måste bara ge lite beröm för att NI har lyckats göra bra förändringar hos mig!

* Varje gång jag är hemma hos Lisa, så är hennes säng bäddad och överkastet ligger rakt med hennes puffigt lila kuddar!
Jag är ingen bäddasängenperson MEN, det ser så trevligt och städat ut när man går in i hennes sovrum så jag får ångest!!
Nu har Lisa fått mig att bädda och sträcka på överkastet och puffat mina kuddar på morgonen. Och tro mig jag tänker nästan varje morgon...nä, jag skiter i det.
Och så dyker Lisas fina säng upp, då kan jag inte tänka annat än att jag måste fixa min också, och jag blir så glad när jag ser in i mitt sovrum nu! :-)
*Malin har lärt mig att våga, våga lita på att andra ska få en andra chans.
*Svägerskan Sara har lärt mig, ibland måste man göra saker för andras skull och inte tänka på sig själv, även om det tar emot och är svårt för min egen del.

Tempo!!

Publicerad 2013-11-11 19:22:24 i Allmänt,

Å maaj gaaad!!!
Nu är det färdigt med detta vin och smaskigheter Malin!
Du har ett attans bra tempo när du går vilket jag behöver. Men först sprang jag 1,7 km hem till dig sen ut på en pw runda typ 1 timme och 30 min plus att vi hade varsin barnvagn I LIKE!! Attans vad bra av oss, klapp på axeln.

IronMan

Publicerad 2013-11-09 10:47:48 i Allmänt,

  
                   
Sommaren 2013 på Pensionatet bestod bara av rumsuthyrning, stugor och frukost.
Vi hade betydligt mer tid för varandra som familj och kunna njuta av sommaren tillsammans. Goda vänner kom, gamla som nya och det har varit supermysigt!
 
Niklas gick upp vid 5, simmade sen till frukosten som skulle vara klar till 7:30, pappa hjälpte honom varje dag. JAG vet vilket morgonhumör Niklas har så min pappa ska ha en eloge som stod där med honom kl 06, varje morgon! Hehehe...
Han sprang när det regnade, blåste, strålande sol.... det där ordspråket,
- det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder = Niklas!
Cyklade gjorde han oftast på kvällarna. Morfar fanns vid vår sida hela tiden, hjälpte mig med barnen hjälpte Niklas vid frukosten. Han är bra han vår morfar <3
 
Han hade anmält sig till Kalmar, Malkars halvmaran 21 km den 29 Juni. Ooo så nervös han var! Det största felet han har, det är att han tror inte att han är så duktig som han är! Han räknade låtar som han tankade ner, det skulle vara upptempo, mixade, räknade minuter och det enda jag sa var att, ta detta som en rolig grej gör det inte till ett tävlingsmoment för jag vet hur besviken han skulle bli om det inte skulle gå vägen.
Senare på kvällen kom han hem stolt som en tupp med medaljen hängandes runt halsen! <3
Han hade klarat det perfekt!
 
 

IronMan

Publicerad 2013-11-07 07:00:50 i Allmänt,

 
Nu idag, just nu, simmar min Niklas för första gången med Kalmar RC, (Kalmar Triatlon)
Jag är så stolt och jag tycker det super häftigt att han har tagit sig dit där han är. Nästa år kommer han att genomföra sitt första IronMan heeelt gaalet!!!
 
Det började för lite mer än ett år sedan, han gick och tränade, sprang och höll på....jag utmanade honom, inte att jag själv skulle göra det men att han kanske skulle träna mot något. Jag skämtade om att han tror sig vara en IronMan och massa gliringar. Kalmar har fått äran att vara den stad i Sverige som får ha IronMan, så det blev lite extra hetsningar kring hans träning.
Och jävlar vad han tog mig på orden. Jag ska nog visa dig sa han! :-)
 
Det började med att han var ute och sprang varje dag, vägde maten, skrev upp allt han åt i kolhydrater och kalorier han räknade ALLT! Där satt jag med en jättegravidmage och tänkte, Geee miiig maaat! Vi var inte riktigt på samma plan han och jag ;-p men vi fick ihop det!
Han sprang och började tappa vikt. Jag gick upp i vikt och snart var det dags för Lilleman att komma.
Han planerade varje dag sina träningspass. Jag planerade bäbiskläder och sängen och snuttefiltar.
 
När han sa att han skulle börja på crawlkurs, då, då tänkte jag han kommer göra detta!!
Sen blev det inköp av cykel. Där satt jag med magen i vädret och svettades som en gris när jag skulle följa med att vara smakråd för hans nya cykel. Det var värre än att sitta och vänta på en tjej som ska prova skor!! Å det skulle monteras och det skulle vara skor och hjälm sen säljer dom på han matchande vattenflaskbehållare, matchande tejp på styret och jag bara såg pengarna vinkade lite fint hejdå!
Vaa faaan, vi ska ha barn tänkte jag, det kostar också massa maaaasssa pengar!
 
Otto kom, sommaren kom, han cyklade, han sprang, och han simmade i Grankullaviken. Jag filmade, för man måste se hur det ser ut med armarna att dom är i 90 grader och att man har en rak hållning....ja jösses! Upp strax innan 05, ut till bryggan släpa med båda barnen och filma när han simmar. (det hände bara en gång)
korten är från just den morgonen.

Vad händer efter döden?

Publicerad 2013-11-06 19:28:00 i Allmänt,

 
 
När jag och min goda fe Malin var ute på våran halvmaran så dök tankar och funderingar upp kring efter döden. Vad tror ni på?
Min tro är att när vi dör blir vi till en annan livsform.
Jag vill bli en fjäril :-) tycker att det är ett mycket trevligare tankesätt än,
av jord är du kommen av jord skall du åter varda. Fyyy vad tråkigt!
Jag har pratat med Wille om döden och vad som händer efter det. Han tyckte plötsligt att det var spännande och intressant att han fick välja vad han ville bli :-) Nu kommer jag inte på vad det var han ville bli men det viktiga för mig är att han inte ska vara rädd för vad som händer sen....
 
 
 

Längtan kan vara stor <3

Publicerad 2013-11-04 06:49:24 i Allmänt,

 
 
Jaha här är det ingen vanlig morgon, inget barnprogram som rullar inget - mamma, kan du göra....- mamma kan du hämta.... William åkte med sin mormor igår till Halmstad! Och han ville verkligen de :-)
 
Meeeen då tänker ni å så skönt! Njaaaa.....Otto saknade Wille igår, han ville INTE sova.
Jag och Niklas turades om med nattningen/vila men nej! Han sov inget efter kl tre!!! Niklas tog han i vagnen och gick till maxi, då slumrade han på hemvägen, typ 10 min. Det var precis som om han väntade på att William skulle komma hem :-(. 
Otto somnade kl 20:00!!!!! Och sov till 05:10!! Ok, han måste ha varit jättetrött....lilleskrutten. Meeeen DET var skönt att få sova, så det gjorde mig absolut inget att gå upp vid 5! :-D
 
 
 
 
 
 
 

Ottos vrålåk!

Publicerad 2013-11-03 10:52:28 i Allmänt,

Nu har jag pimpat Ottos vrålåk!
Dessa vagnar....detta hyyysteriiii! Jag har typ varit "mobbad" för stackars Otto måste åka i begagnade gamla trasiga vagnar hahahaha jag veeeet men jag älskar mina vänner för detta hets ;-) vet att dom kommer alltid att se till att mina barn har det bra :-)

This is for My friends! <3

Jaha!

Publicerad 2013-11-03 07:46:33 i Allmänt,

Igår kom mormor med en stor resväska fylld med kläder till barnen som hon hade shoppat i Ullared och lager 157 :-D
Jag fick min beställning på ett vitt skinn till vagnen och en svart åkpåse med ludd på :-D glad!!!!

Jag låg i soffan litesådär hslvtröttseg efter en (kanske 2) spontan flaska med fredagsbubbel med vänner ;-p Tuuur att mamma kom och lagade sin goda mat och underhöll barnen. Vi åt PP och chokladmousse :-)
William följde senare med till deras hotell och sov över där :-o trodde jag aaaldrig att han skulle göra, men han ville det! :-)

Åååå vad den är fiiin!

Publicerad 2013-11-02 07:34:38 i Allmänt,

 
Morgon och idag kommer mormor på besök :-) och hon har med sig massa grejer från Ullared!!
ett skinn en åkpåse till Ottos nya vagn och massa kläder :-D
Men nu just nu beundrar Otto det godaste han vet....åååå vad han tycker den är bra ;-)
 
 

Syskon <3

Publicerad 2013-11-01 07:37:30 i Allmänt,

Det finns ingen som kan få Otto att skratta så helhjärtat busigt som Wille, och det är bara Otto som förstör wille leksaker och bråkar med Wille när han leker?? Vad gör Otto? Jo han sitter i sin gåstol och kommer han lite för nära willes bilar så...omg!
Men Otto tittar och skrattar medan Wille gnäller :-) underbara barn! Wille brummar och Otto brummar efter hahaha kan han inte säga mamma istället :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela