parros.blogg.se

Energie :-D

Publicerad 2013-12-26 06:05:50 i Allmänt,

God Fortsättning,
Otto och jag har mysmorgon, Svenskar Hjältar Galan tända ljus och kaffe.....
I dagarna har vi fått besök av min gravida fina svägerska, svärmor vänner och tomten. Vi har varit i Halmstad och besökt mormor, syster och bror OCH sist men inte minst....mitt goetroll till gudson Levi <3. 
Morfar kom igår, som vi har längtar!! 
 
 
 
 

Söndag 4:de advent.

Publicerad 2013-12-22 10:18:33 i Allmänt,

Sitter hemma själv.. Niklas har tagit barnen till lekplatsen och för första gången på väldigt länge är jag själv!! Får nästan sådär..vad ska jag göra??! :-D
Ottos vattkoppor håller på att torka och denna natt har varit ok! Nu hoppas jag att vi slipper mer sjukdomar detta året!
Först magsjuka sen byte av fönster sen kalas sen Ottos mjölkallergi och sist men inte minst vattkoppor!

Pest eller kolera?

Publicerad 2013-12-08 06:46:43 i Allmänt,

Sitter i soffan och stirrar på två lådor med julsaker och ett berg med tvätt. Usch! Förr var det så mycket snack om små hustomtar och små älvor å nissar. Finns inte dom längre? Ja, dom är iallafall inte hos mig!
Nä, nu kör vi adventsmysmorgonvikatvätt :-)

Varning för detaljer :-)

Publicerad 2013-12-07 07:32:58 i Allmänt,

Ja, nu har vi avverkat:
Magsjuka först Otto sen Wille.
Willes 4 års kalas som blev succé. Ett besök på brandstationen och spindelmannen tema!
Fönsterbyten i vardagsrummet och sovrummet, 3 dagar med byggubbar och klämkäcka kommentarer....mygaaad! Wille och Otto tyckte det var spännande iallafall.
Och nu vattkoppor på båda barnen och jag är superduper förkyld. Endast vår IronMan är frisk, å det är ju bra med tanke på hur mycket han tränar just nu!
Var hos läkaren med Otto i torsdags, han har inte varit riktigt bra i magen...dvs äckligt vattnig avföring typ i 3 veckor, dålig sömn och jobbig med maten. Tog prover såg bra ut, men han ville att vi skulle byta ut till majsprodukter. Har testat blåbär banan inget stoppar! Lisa kom som en ängel från himlen med mjölkfritt. Ut i stormen gick hon bara för att lämna ersättning och gröt å såklart nybakta lussebullar! Efter ca, 1.5 timmes skrik tog han ersättningen och somnade som en liten prins. Jag var orolig att han skulle bojkotta den med men icke! Han åt och åt...på natten och på morgonen gröten älskar han, från att sova 1 gg per dag till 4!! Och bajsat 1 normal ifrån 3-4 vattniga läckande illaluktande blöjor. Inatt har han fått mat 1 gång vid halv3 sen gick vi alla (inte niklas) upp och mös i soffan med varm choklad till pricken och ersättning till Otto och kaffe till mig :-) och nu sover han inne hos niklas. Han har inte kunnat somna om igen efter att han har vaknat innan. Otto har alltså blivit bra! För ett tag sedan blev Otto dålig bara sådär vipps! Ambulansen kom och dom visste inte vad det var. Övernattning och prover, visade inget konstigt. Han blev piggare framåt kvällen. Summan är tror jag mjölkallergi. Han fick den dagen en burk med fisk och det tror vi slog ut något, för han har integration sig själv och han har alltid krånglat med maten.
Så nu ska jag göra allt för att få läkare att undersöka om det kan vara så. För jag har ett heeelt annat barn nu! Jag gråter inombords för jag är för förkyld att gråta på riktigt och så tycker jag lite synd om mig själv ;-p.


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela