parros.blogg.se

Jag och Marie, Bara för en dag

Publicerad 2013-10-29 09:22:09 i Allmänt,

Sitter och lyssnar på Marie Fredriksson. Det känns så konstigt, Marie och jag vi hade en relation någon gång runt 2001? Nu är det 2013....jag gillar fortfarande henne!
Kan riktigt se hur jag sitter i min lägenhet på Brogatan i Halmstad, fönstren öppna måsarna skriker, det är varmt jobba lunch, utgång på kvällen, DET ÄR SOMMAR!

Kaffe

Publicerad 2013-10-29 06:04:34 i Allmänt,

Godmorgon,
Idag tyckte Otto att vi skulle gå upp vi 5 snåret....not så nice! Det blev lite rödvin och smarrigheter i går och det var gott och väldans trevligt,
Min vän kaffet smakade inte så bra idag, glömde av hur många böööönskopor jag hade haft i så det är lite strävt i gommen efter en klunk. Eller är det vinet? Kanske blir det så av blandning av rödvin och starkt kaffe hmm.

Parro??

Publicerad 2013-10-28 08:28:36 i Allmänt,

Varför Parro??
 
- Haalaoo Parro!
Va fan...? vem är det undrade jag lite snabbt, jo Lisas syster ser jag sitter i soffan när jag hade stängt dörren och var på väg in ...omg inte ett nickname till, och med värsta smålänska dialekten!!
 
Det var nog andra gången jag träffade henne tror jag. Där satt hon och kallade mig Parro!, Parro!!!?? Jaha, vad hände med - Hej Pauline?!
Satte mig i soffan. Fick mig en kopp kaffe. Kuuunde inte sluta tänka på Parro! Parro!! det är faktiskt jättefult tänkte jag.
Men vi satt där och pratade och hon babblade på visade kort på sin familj och under tiden kom jag på att hon känner inte mig, hon vet att jag är Lisas kompis. Jag känner inte henne, jag vet att hon är Lisas syster och bor i Nybro.
 
När jag kom hem tänkte jag på Mia. Hon får gärna kalla mig Parro, för hon hade värme, välkomnade sätt, babblig (precis som mig) öppen, omtänksam, delade med sig av sitt liv.
En fantastisk människa!! Och såna som hon får gärna kalla mig Parro, för jag bryr mig inte om att det är fult ;-p bryr mig mer om att ha henne som vän. Och det bästa är att hon är Lisas syster, dvs jag har TVÅ såna i mitt liv som kallar mig Parro :-D
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela